Κριτικές για Removio

 • Ευαγγελία
  Πριν από λίγα χρόνια εμφανίστηκαν κονδυλώματα και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου δοκίμασα τα πάντα - θερμότητα, αλοιφές, χειρουργική αφαίρεση. Όλα αυτά βοήθησαν μόνο εν μέρει και το πρόβλημα επανήλθε. Το τζελ Removio βοήθησε μόνο για δύο εβδομάδες, αρχικά τα κονδυλώματα σκοτεινιάστηκαν και μετά απλώς εξαφανίστηκαν. Τώρα δεν υπάρχουν πλέον σημεία στο δέρμα, όλα τα σημάδια έχουν επουλωθεί.
  Removio
 • Ahmet
  Η γυναίκα μου άρχισε να παρακολουθεί στενά την υγεία μου και μου είπε ότι τα θηλώματα που είχα από την παιδική ηλικία είναι ένα σαφές σημάδι χαμηλής ανοσίας και μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο. Επέμεινε ότι χρησιμοποιώ Removio gel. Πρέπει να πω ότι το αποτέλεσμα είναι 100% καθαρό δέρμα, δεν έχει μείνει ούτε ένα σωματίδιο.
  Removio
 • Αναστασία
  Δεν με νοιάζει ότι ο τύπος είχε θηλώματα στο πρόσωπο και το λαιμό του. Αλλά όταν άρχισα να βιώνω παρόμοιες εκρήξεις ένα χρόνο αργότερα, έδωσα τον συναγερμό. Αποδεικνύεται ότι πρόκειται για ιογενή ασθένεια και μπορεί να μεταδοθεί σε άτομα με ασθενή ανοσία. Αντιμετωπίστηκαν εξίσου και πολύ επιτυχώς με το Removio. Ευχαριστώ τον γιατρό που μου έδωσε αυτό το τζελ.
  Removio
 • Elif
  Ο όγκος της μαμάς αφαιρέθηκε νωρίτερα. Και μετά την ασθένεια, διαπιστώσαμε ότι τα θηλώματα άρχισαν να αναπτύσσονται σε όλο το σώμα. Τους έπεισα επίμονα να τους ξεφορτωθώ, αλλά η μητέρα μου ήταν αντίθετη με τις διαδικασίες. Στη συνέχεια, μετά από συμβουλή ενός φίλου, διέταξα το Removio. Εύκολο στη χρήση και απόλυτα φυσικό. Τώρα που τα θηλώματα έχουν φύγει, είμαι ήρεμος για την υγεία τους.
  Removio
 • Κωνσταντίνος
  Αφού έσπασα ένα άλλο θηλώματα μία φορά, αποφάσισα τελικά να απαλλαγώ από όλους τους σχηματισμούς του δέρματος. Δοκίμασα πολλές μεθόδους: τις δημοφιλείς μεθόδους, τις αλοιφές και τη μαξιλαρία, αλλά όλες αποδείχθηκαν θηλώματα. Ήμουν έτοιμος να πάω στην κλινική, αλλά μου προτάθηκε το Removio. Μετά από τρεις μήνες το δέρμα εξακολουθεί να είναι διαυγές.
  Removio
Βαθμολογία χρηστών Removio
4.3
22